TERRA MASCOTES SCP

 

Responsable: TERRA MASCOTES SCP

1.     Finalitat: Gestió de les sol·licituds d'informació a través de la pàgina web amb la finalitat de prestar serveis professionals i així facilitar-los informació sobre el que sol·licite.

2.     Legitimació: La legitimació es basa en el consentiment que ens atorga en clicar el botó "Accepto la política de protecció de dades".

3.     Destinataris: Les vostres dades no se cediran a ningú, excepte obligació legal.

4.     Drets: Podreu exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i retirada de consentiment de les vostres dades personals a l'adreça de correu electrònic: terramascotes@gmail.com

 

1. INFORMACIÓ CORPORATIVA

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, TERRA MASCOTES SCP us informa que és titular dels llocs web:, d'acord amb l'exigència de l'article 10 de l'esmentada Llei, TERRA MASCOTES SCP, notifica les dades següents: el titular d'aquesta pàgina web és TERRA MASCOTES SCP amb NIF/CIF: J62839105. Domicili social: RONDA FRANCESC MACIÀ, NOMBRE 16 Codi Postal: 08302. Localitat: MATARÓ. Província: BARCELONA. L'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: terramascotes@gmail.com

 

2. USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació per accés o ús de la pàgina web i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través seu es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de TERRA MASCOTES SCP, atorga la Condició d'Usuari, per la qual s'accepten, en navegar per la pàgina www.terramascotes.com totes les condicions d'ús que s'estableixen aquí sense perjudicar l'aplicació de la corresponent normativa de compliment legal obligat segons el cas.

 

Per això, si les consideracions detallades en aquest avís legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o els serveis i continguts en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

La pàgina web de TERRA MASCOTES SCP proporciona una gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la responsabilitat en l'ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari als formularis emesos per TERRA MASCOTES SCP per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.

 

L'ús de la informació, serveis i dades ofertes per TERRA MASCOTES SCP contra les disposicions d'aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic o que, si no és així, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web. A aquest efecte, l'Usuari s'abstindrà d'utilitzar qualsevol dels continguts amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir-ne la normal utilització dels continguts, altres Usuaris o de qualsevol usuari dInternet (hardware i software).

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l'empresa propietària del web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d'incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l'ús del web i d'aquesta política de privadesa.