Image Alt

Diagnòstic per Imatge

El camp de la diagnosi per la imatge permet als veterinaris observar l’interior del pacient i, en molts casos, poder arribar a un diagnòstic definitiu de manera poc invasiva i indolora.


Les diverses tècniques d’aquest àmbit es poden fer servir per separat o de manera conjunta depenent dels símptomes mostrats pel pacient o de la part del seu cos que es vulgui examinar.

Per això, a Terra Mascotes disposem d’un ampli maquinari per tal de poder oferir diagnòstics per la imatge precisos que permeten observar i detectar diverses patologies i situacions.

  Radiografies digitals: Permeten observar una àmplia gamma de processos traumatològics, cardíacs, respiratoris, abdominals i urinaris. També és una tècnica òptima per poder detectar casos de displàsia.

  Ecografies: S’utilitzen per analitzar processos digestius, com els càlculs biliars, i per examinar processos reproductius, com els problemes prostàtics, de matriu o gestació. Amb les ecografies també es poden detectar problemàtiques musculoesquelètiques urinàries, com podrien ser els càlculs al ronyó i a la bufeta.

  Ecocardiografies: Gràcies a aquesta tècnica es poden observar i diagnosticar diferents processos cardíacs.

Terra Mascotes

Terra Mascotes

T’oferim una àmplia cartera de serveis encarats a la salut i el benestar dels teus animals. Els tractem amb amor i respecte.

Instagram feed