Image Alt

Preguntes més freqüents (FAQs)

Quins són els horaris d'atenció de la clínica veterinària?

L’horari del nostre centre és de dilluns a divendres de 9:30 a 20 i dissabtes 9:30 a 13:30

És necessari sol·licitar una cita prèvia perquè atenguin la meva mascota o puc acudir a la clínica en qualsevol moment?

Per a garantir un bon funcionament de la nostra clínica veterinària, treballem amb sistema de cites prèvies, la qual cosa ens permet reduir els temps d’espera al mínim. No obstant això, en alguns casos imprevistos, pot haver-hi retards en les cites programades.
Pots programar una cita trucant per telèfon, enviant un correu electrònic o emplenant el formulari de cita en línia.

Quins serveis ofereix la clínica?

Els nostres serveis són medicina general, medicina preventiva, cirurgia, traumatologia, rehabilitació, diagnòstic per imatge, laboratori i botiga especialitzada.

Puc trucar per a un pressupost?

Per a proporcionar una estimació precisa, els pressupostos només es poden proporcionar per als animals que actualment siguin pacients de la nostra clínica, ja que tenim el seu historial clínic.

Com puc preparar a la meva mascota per a una cirurgia?

El pacient ha de venir en dejú. Podrà sopar, però a partir de les 22.00 no pot menjar res. No hi ha restriccions per a beure aigua aquesta nit, però l’aigua ha de retirar-se a les 6:00 del matí del dia del procediment. Planegi arribar a la clínica a l’hora acordada i tingui en compte que es necessitaran entre 15 – 30 minuts per als procediments de registre i l’ingrés del pacient.
Recordem que és important portar la campana si la teniu, és necessari per a assegurar-nos que no es llepi ni es mossegui la zona afectada després de la cirurgia i evitar possibles complicacions en la seva recuperació.

Quins tipus d'aliments i productes per a mascotes teniu a la clínica?

Tenim des de, premis naturals, una gran varietat d’alimentació de gamma alta de la nostra marca Gosk i alimentació de prescripció veterinària, suplements alimentaris, com a joguines i altres complements.

Què haig de fer si la meva mascota necessita atenció d'emergència fora de l'horari d'atenció de la clínica?

Si la teva mascota necessita atenció d’emergència fora de l’horari de la clínica, es recomana portar-la a un hospital o clínica veterinària que estigui obert les 24 h, com per exemple MiVet Hospital Veterinari Maresme, Serveis veterinàris de Mataró, clínica veterinària Santa Marta, etc… És important tenir a mà les dades de contacte i la ubicació d’aquestes instal·lacions en cas d’emergència, per a poder actuar ràpidament i brindar l’atenció necessària al teu Company.

Quines són les polítiques de cancel·lació i reprogramació de cites?

En el cas de les visites normals agraïm que aviseu si no podeu venir per poder atendre a altres pacients que ho necessitin. En el cas dels packs de rehabilitació, s’ha d’avisar amb un mínim de 4 hores per no perdre la sessió a no ser que sigui un cas de força major.

Per que s’ha de fer una primera visita de rehabilitació i no es pot començar directament?

La primera visita de rehabilitació és important perquè ens permet conèixer a fons la condició física i les necessitats individuals de cada mascota. Durant aquesta visita, la veterinària especialista en rehabilitació realitzarà una avaluació exhaustiva de l’estat de salut general de l’animal incloent el seu historial mèdic. Això ens ajudarà a establir un pla de tractament personalitzat i adaptat a les necessitats específiques de cada mascota, per a poder ajudar-los a recuperar-se de lesions, malalties o procediments quirúrgics, millorar la seva mobilitat, alleujar el dolor i millorar la seva qualitat de vida en general. A més, en la primera visita l’especialista també podrà brindar-nos recomanacions i assessorament sobre com cuidar millor a la nostra mascota, la qual cosa pot ser molt útil per a mantenir la seva salut i benestar a llarg termini.

Que he de portar per fer la sessió de rehabilitació?

És necessari portar una tovallola i premis o alguna joguina per a les sessions d’hidroteràpia (cinta subaquàtica)

Terra Mascotes

T’oferim una àmplia cartera de serveis encarats a la salut i el benestar dels teus animals. Els tractem amb amor i respecte.

Instagram feed