Image Alt

Eutanasia

Gestionar bé el tram final de la vida dels nostres gossos i gats és un moment important i delicat. Si els nostres animals estan patint arran d’una malaltia que empitjora ostensiblement la seva qualitat de vida, potser hauríem de pensar a practicar-los l’eutanàsia. D’aquesta manera els podrem alliberar d’un patiment que no val la pena que passin, i més si és en l’etapa final de la seva vida.

Per aquesta decisió el veterinari serà, sense cap dubte, el nostre millor aliat i ens aconsellarà des de l’objectivitat científica quina és la millor decisió a prendre pel futur de les nostres mascotes.

Tot i això, i sempre que els nostres animals no estiguin diagnosticats d’una malaltia concreta, nosaltres mateixos podem observar alguns senyals, tan físics com en el comportament, que ens poden ajudar a determinar i avaluar si encara gaudeixen d’una bona qualitat de vida.

En l’apartat físic s’han de tenir en compte aspectes com si el nostre gos o gat beu i menja amb regularitat o si fa les seves necessitats de manera normal. També hem de veure si perd pes constantment o si té dificultat en la seva mobilitat. Hem de mirar també si són capaços de netejar-se adequadament o els hi costa.

Per altra banda, si ens fixem en el comportament, s’ha de tenir en compte si es mostren més apàtics o deprimits, si no volen jugar o si disminueixen la seva interacció social.

Si percebem algun d’aquests senyals, hem d’anar al nostre veterinari. Ell ens guiarà des de la responsabilitat i empatia cap a tu i les nostres mascotes.

Arribat el moment, a Terra Mascotes procurem una mort digna sense patiment ni dolor quan l’animal ja no pot viure en bones condicions o té una situació irreversible.

També ens encarreguem dels tràmits i de vetllar pel procés d’incineració, que pot ser col·lectiva o individual.

A més, en la modalitat individual hi ha l’opció que el propietari pugui comptar amb un servei d’acompanyament i estar present en el moment de la incineració.

Terra Mascotes

Terra Mascotes

T’oferim una àmplia cartera de serveis encarats a la salut i el benestar dels teus animals. Els tractem amb amor i respecte.

Instagram feed