Els nostres serveis

Medicina General
Posem a la teva disposició un equip humà i tecnològic per vetllar per la salut integral del teu company pelut.
Medicina Preventiva
Un bon control mèdic dels nostres animals ajuda a poder prevenir malalties i que gaudeixin d’una bona salut. Inclou control de vacunes, paràsits o exàmens de benestar.
Cirurgia
Comptem amb un quiròfan totalment equipat amb màquina d’anestèsia amb gasos, capnògraf, respirador automàtic, electrocardiògraf i pulsioxímetre.
Traumatologia i Ortopèdia
Som especialistes en traumatologia. Oferim serveis com reparació de fractures, de lligaments o cirurgia de columna, entre molts d’altres.
Rehabilitació i Fisioteràpia
Som especialistes en rehabilitació i fisioteràpia per a gossos. Posem a la teva disposició tractaments punters com la radioteràpia (Indiba), la hidroteràpia, l’acupuntura i teràpies manuals.
Diagnòstic per Imatge
Comptem amb serveis de radiologia digital, ecografia i ecocardiografia.
Laboratori
Tenim l’equipament necessari per fer les proves bàsiques de diagnosi. També comptem amb un servei extern més especialitzat per tota mena d’analítiques (al·lèrgies, biòpsies, etc.)
Burocràcia
A Terra Mascotes et facilitem tots els processos burocràtics que requereixen els nostres animals. Per això posem a la teva disposició tràmits com l’alta del microxip, el passaport i certificats per a viatjar o el certificat oficial de displàsia.
Eutanàsia i Incineració
Procurem una mort digne (eutanàsia) sense patiment ni dolor quan l’animal ja no pot viure en bones condicions o té una situació irreversible. A més, ens encarreguem dels tràmits i de vetllar pel procés d’incineració, que pot ser indiviual o col·lectiva.
Terra Mascotes
Terra Mascotes

T’oferim una àmplia cartera de serveis encarats a la salut i el benestar dels teus animals. Els tractem amb amor i respecte.

Instagram feed